Power Body Soul

OVER ONS

Iedereen weet dat sporten goed en belangrijk is voor je lichamelijke gezondheid.
Mentale gezondheid is echter minstens zo belangrijk.
En ook het belang van een goede ademhaling valt niet te onderschatten.
De kracht van sport, bewustzijn en ademhalingstechnieken worden gecombineerd in één uniek concept:
POWER BODY SOUL!

ONS AANBOD


Door de combinatie van boksen, yoga en ademhalingsoefeningen train je lichaam en geest.

Je kracht, conditie en (zelf)bewustzijn zullen hierdoor toenemen.

Tegelijkertijd leer je beter om te gaan met allerlei soorten problemen uit het dagelijks leven, zoals stress of het doorbreken van gedragspatronen.
Je energie gaat anders stromen en je zult je gezonder en gelukkiger voelen!
Wij hebben extra toegankelijke lessen voor senioren in het boksen en de yoga. 
Ook bieden wij Parkinson Boksen i.s.m. praktijk de Roef. En Parkinson Yoga i.s.m. Stichting Parkinson in Beweging.

GALERIJ

CHRISTEAN


Ik ben coach, (personal)trainer en zelfstandig ondernemer, met veel kennis en ervaring over sport, voeding en psychologie. Mijn hele leven ben ik al bezig met sport, gezondheid, voeding en psychologie.


Ik heb in veel mooie en goede sportcentra mogen trainen en les geven. De focus lag hier vooral op de techniek, kracht- en conditieoefeningen. Mooie speerpunten die zeker de basis voor iedere sportschool vormen.
Maar sport is zo veel meer dan alleen deze punten. Sport biedt ook juist een toegang tot je (zelf)bewustzijn en (zelf)ontwikkeling.

Daarom ben ik Power Body Soul gestart. Een unieke combinatie van sport en bewustzijn. 


Tijdens mijn lessen geef ik veel aandacht aan de juiste ademhaling, balans, doorzettingsvermogen en emotieregulatie. Ook zal je de energiestromingen in en om je lichaam bewuster gaan ervaren. Wist je dat je na het dippen (kopje onder in ijskoud water!) je weer helemaal opgeladen voelt! En dat dit op lange termijn enorm veel lichamelijke voordelen biedt!

Door de energie om je heen en in je lichaam goed te leren voelen, laten stromen en gebruiken kan je letterlijk bergen verzetten. Je prestaties gaan omhoog en je kan doelen behalen die je nooit had verwacht! Niet alleen tijdens het sporten maar ook in je dagelijks leven en op je werk zal je scherper, sterker en levendiger zijn!


Hoe dit werkt?

Dat ga ik jou
allemaal leren met mijn unieke concept: POWER  BODY  SOUL !


CHRISTEAN DE WEERD
POWER BODY SOUL

LILIAN


Al bijna 20 jaar houd ik me bezig met yoga en meditatie. Na mijn allereerste (Sivananda)yogales voelde het alsof ik thuisgekomen was; Thuis in mijn eigen lichaam. Ik kan me geen fijnere thuisbasis wensen.

 

Vorig jaar heb ik de opleiding Toegepaste Boeddhistische Psychologie aan de Mind Only School afgerond. Hier heb ik geleerd hoe onze mind werkt en de enorme invloed hiervan op ons denken, voelen en handelen. Door meditatiebeoefening te integreren in mijn dagelijks leven ben ik gelukkiger en stabieler, ongeacht de omstandigheden. Samen met Anouk van Ham (www.Yoganouk.nl) ben ik een boeddhistische sangha gestart die tweewekelijks samenkomt. Iedereen is welkom!

 

Yoga is een hele mooie vorm om ditzelfde bewustzijn in je dagelijks leven te integreren.

Al onze bewegingen en houdingen gedurende een dag kunnen we ook als yogahouding (asana) benaderen… in de rij bij de kassa, zittend op de bank, kokend of tijdens Boksen! In plaats van alles op de automatische piloot te doen en je mee te laten slepen door elke gedachte, ga je dit bewuster doen. Het gevolg is o.a. meer rust, aandacht en geluk. En je wordt er natuurlijk ook nog eens sterker, leniger en fitter van!

 

Ik heb veel zin om yogalessen met boksen te combineren en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

 

LILIAN BOOLTINK
POWER BODY SOUL