Aanbod Workshops

Boek hier een workshop

Aankomende Workshops

Lees hier meer over onze workshops

Tijdens deze workshop Restorative Yoga gaan we samen op zoek naar diepe ontspanning in verschillende houdingen. Door de asana’s te ondersteunen met kussens, blokken, riemen en dekens is het mogelijk om er langere tijd in te verblijven en je volledig over te geven en aanwezig te zijn. Gedurende de asana’s en begeleide ontspanningsoefeningen, doe ik er alles aan om het je zo comfortabel mogelijk te maken. We zoeken niet naar stretch of spierspanning, maar juist naar het volledig loslaten hiervan. Hierdoor wordt je parasympatisch zenuwstelsel geactiveerd, waardoor je lichaam en mind kunnen rusten, herstellen en verwerken.

Deze workshop is voor iedereen geschikt, die de natuurlijke balans van zijn / haar lichaam wil herstellen of bewaken. Ze is zeker aan te raden als je stress-gerelateerde of fysieke klachten hebt, maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen!

Het leek ons een goed moment om met deze workshop het PowerBodySoul-jaar af te sluiten in de hectische periode tussen Kerst en Oud & Nieuw. Tijd om los te laten en ons over te geven aan al het nieuwe dat gaat komen.

Datum: Vrijdag 29 dec 2023

Tijd: 9:30-12:00

Kosten: € 35,- voor niet leden / € 30,- voor PBS leden (opgeven via trainer/coach)
incl. Thee

Locatie: Power Body Soul / Kanaalstraat 60 – O, Roden