Over Power Body Soul

Waar Kracht, Balans en Welzijn Samenkomen

Bij Power Body Soul geloven we in de harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Sinds onze oprichting in 2020 hebben we ons gewijd aan het bieden van een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij we diverse disciplines combineren om onze deelnemers te helpen hun innerlijke potentieel te ontdekken en te omarmen. Onze studio is een ontmoetingsplaats voor diegenen die streven naar een leven vol vitaliteit en innerlijke balans.

Bij Power Body Soul is ons streven naar gezondheid en welzijn niet slechts een doel, maar een reis. We zijn er trots op dat we sinds 2020 een thuis bieden voor diegenen die op zoek zijn naar een holistische benadering van fitness en welzijn. Onze toegewijde trainers, coaches en fysiotherapeuten zijn hier om elke stap van de weg te begeleiden, en onze diverse lessen en programma’s zijn ontworpen om aan de behoeften van individuen van alle leeftijden en achtergronden te voldoen. Bij Power Body Soul vieren we de kracht van het individu en geloven we dat wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie zijn, je kan bereiken wat je wil.

Team Leden

Professional Coaches

Foto CdW

Christéan de Weerd

Eigenaar / Therapeut

Kracht door verbinding is mijn motto. Bij Power Body Soul bieden we een holistische benadering om fysieke kracht, mentale balans en emotioneel welzijn te bevorderen.

LB

Lilian Booltink

Yogadocent

Al bijna 20 jaar houd ik me bezig met yoga en meditatie. Na mijn allereerste (Sivananda)yogales voelde het alsof ik thuisgekomen was; Thuis in mijn eigen lichaam. Ik kan me geen fijnere thuisbasis wensen.

Eigen Unieke Aanpak

Wat wij bieden

Bokstherapie
Boksen

Wij bieden verschillende vormen van boksen aan, waaronder: Oldstars Boksen voor 55+, Parkinson Boksen, Women Boxing en Personal Training.

Yoga

Wij bieden verschillende vormen van Yoga aan, waaronder: Functionele Yoga voor ouderen en mensen met de ziekte van Parkinson, 1 op 1 sessies en gevorderden Yoga.

Polyvagaal
Therapie

Bokstherapie bevordert onder andere empowerment, stressvermindering, expressie en zelfvertrouwen door middel van krachtige fysieke activiteit. Yogatherapie biedt rust, verbetert flexibiliteit en vermindert stress door ademhaling en zachte bewegingen. Beide benaderingen dragen bij aan een gezond welzijn, zowel lichamelijk als mentaal.

Ademtherapie
Ademtherapie

Ademtherapie biedt talloze voordelen en kan worden ingezet bij verschillende aandoeningen en situaties, waaronder: stressvermindering, angst- en paniekstoornissen, revalidatie en pijnmanagement

Schrijf Een Recensie

Deel je ervaring

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}